Budget Vakantie

De vakantie reiswijzer naar uw bestemming!

 • Full Screen
 • Wide Screen
 • Narrow Screen
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Meer
 • Budget Vakantie
  Budget Vakantie
  Budget Vakantie houdt alle vakantie aanbiedingen en last minute reizen op internet in de gaten.
  Geen sluitingstijden, niet op uw beurt moeten wachten, maar heerlijk vanuit uw stoel 24 uur per dag, 7 dagen per week online uw reis, een weekendje weg, uw vakantiewoning of een vakantie boeken!
  Op deze site doen wij ons best om u van alle mogelijke aanbiedingen te voorzien. Mocht u echter een bestemming of een aanbieder niet kunnen vinden op onze site dan horen wij dat graag en zorgen wij dat het zo snel mogelijk toegevoegd zal worden.
  De VakantieReisWijzer naar uw bestemming!

Superjeep tour naar Thórsmörk vanaf Seljalandsfoss

Avontuurlijke trip per superjeep naar de spectaculaire Thórsmörk vallei in de hooglanden, het favoriete wandelgebied van de IJslanders. Thórsmörk ligt ingeklemd tussen drie gletsjers: de Eyjafjallajökull, Mýrdalsjökull en Tindfjallajökull. Vanaf de basis bij de Seljalandsfoss vertrekt u met een 4x4 superjeep naar Thórsmörk, waarbij onderweg een aantal diepe gletsjerrivieren zonder brug moeten worden overgestoken. De hooglandwegen zijn normaal alleen geopend in de zomermaanden voor 4x4 wagens, maar met deze superjeeps kunt u er ook in de wintermaanden komen, ofschoon dit soms een zeer uitdagende onderneming kan zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden. In Thórsmörk wordt een wandeling gemaakt met prachtige uitzichten over de gletsjers en het spectaculaire berglandschap. Ook wandelen we naar de Gígjökull gletsjer, waar de effecten zichtbaar zijn van de uitbarsting van de Eyjafjallajökull vulkaan, die in 2010 voor de grote aswolkproblemen in Europa zorgde. Vertrek: het gehele jaar dagelijks om 10.00 uur vanaf de Gljúfrabúi basis (naast de Seljalandsfoss). Van 1/6-31/8 ook vertrek om 16.00 uur. U kunt zonder extra kosten ook opgehaald/teruggebracht worden in Hvolsvöllur of Hella. Prijs: € 287 per persoon, incl.een lichte lunch. Duur: ca. 6 uur Minimum aantal personen: 2 U dient voor deze excursie te beschikken over een redelijke fysieke conditie; de wandeling gaat over oneffen en glooiend terrein, maar is niet heel erg zwaar. Zorg voor goede wandelschoenen en warme waterdichte kleding. U reist met een kleine groep. Deze excursie is onder voorbehoud van de weersomstandigheden; soms worden de hooglandwegen bij slechte omstandigheden afgesloten.

€ 287.00

Lees Meer

BBI reizen
Product
 
Zoekpad Start