Budget Vakantie

De vakantie reiswijzer naar uw bestemming!

 • Full Screen
 • Wide Screen
 • Narrow Screen
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Meer
 • Budget Vakantie
  Budget Vakantie
  Budget Vakantie houdt alle vakantie aanbiedingen en last minute reizen op internet in de gaten.
  Geen sluitingstijden, niet op uw beurt moeten wachten, maar heerlijk vanuit uw stoel 24 uur per dag, 7 dagen per week online uw reis, een weekendje weg, uw vakantiewoning of een vakantie boeken!
  Op deze site doen wij ons best om u van alle mogelijke aanbiedingen te voorzien. Mocht u echter een bestemming of een aanbieder niet kunnen vinden op onze site dan horen wij dat graag en zorgen wij dat het zo snel mogelijk toegevoegd zal worden.
  De VakantieReisWijzer naar uw bestemming!

Lake Myvatn Classic Tour vanuit Akureyri

Vanuit Akureyri vertrekt u voor een dagtocht per minibus naar het vulkanisch gebied rondom het prachtige Myvatn meer. Na een half uur rijden wordt de eerste stop gemaakt bij de Goðafoss, de "waterval der Goden". Vervolgens is het nog een half uur verder rijden naar Myvatn. Vanaf de pseudokraters van Skútustaðir heeft u prachtig uitzicht over het meer. Daarna bezoeken we andere hoogtepunten zoals de kokende modderpoelen bij Hverir/Namaskard, Mount Námafjall, de Dimmuborgir lavaformaties en Grjótagjá, een grot, waar ook een kloof te zien is tussen de Eurasian en Amerikaanse continentale platen. Alvorens we terugkeren naar Akureyri gaan we naar de Myvatn Nature Baths, waar u heerlijk kunt relaxen in het lichtblauwe water van deze geothermaal verwarmde lagoon. De entree van ca. € 39 p.p. is niet standaard inbegrepen, maar kan worden bijgeboekt. We stoppen hier voor minimaal 1 uur. Vertrek: het gehele jaar, dagelijks vanaf het Hof Cultural Centre of gratis pick up bij uw hotel in Akureyri om 08.45 uur. Duur: ca. 8-9 uur.

Prijs: € 138 per persoon, kinderen t/m 12 jaar betalen 50%.

€ 138.00

Lees Meer

BBI reizen
Product
 
Zoekpad Start