Budget Vakantie

De vakantie reiswijzer naar uw bestemming!

 • Full Screen
 • Wide Screen
 • Narrow Screen
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Meer
 • Budget Vakantie
  Budget Vakantie
  Budget Vakantie houdt alle vakantie aanbiedingen en last minute reizen op internet in de gaten.
  Geen sluitingstijden, niet op uw beurt moeten wachten, maar heerlijk vanuit uw stoel 24 uur per dag, 7 dagen per week online uw reis, een weekendje weg, uw vakantiewoning of een vakantie boeken!
  Op deze site doen wij ons best om u van alle mogelijke aanbiedingen te voorzien. Mocht u echter een bestemming of een aanbieder niet kunnen vinden op onze site dan horen wij dat graag en zorgen wij dat het zo snel mogelijk toegevoegd zal worden.
  De VakantieReisWijzer naar uw bestemming!

Golden Circle Secret LagoonCombinatie van de Golden Circle met de Secret Lagoon. U bezoekt het nationale park Thingvellir, dat op de Werelderfgoedlijst staat. Vervolgens gaan we naar de spectaculaire Gullfoss waterval en naar Geysir, met de regelmatig spuitende Strokkur geiser. U eindigt de tour met een geothermisch bad in de Secret Lagoon, waar u heerlijk kunt ontspannen.

Vertrek: 01/03-31/12, dagelijks om 08.00 uur vanaf uw hotel

Duur: 9,5 uur, engelstalige reisleiding.

Prijs: € 83 per persoon. Kinderen t/m 11 jaar gratis, 12 t/m 17 jaar: 50% korting. Neem badkleding en een handdoek mee. Handdoek en zwemkleding kunnen desgewenst ook ter plaatse worden gehuurd. Opstapschema: De Gray Line busterminal (Skarfagarðar 8) is het centrale vertrekpunt in Reykjavik van alle tours. Hier stapt u over op de juiste bus. U wordt ca. 30 minuten voor vertrek opgehaald bij uw hotel en na afloop weer teruggebracht. Als u een hotel heeft in het oude centrum van Reykjavik kunt u vanwege parkeerrestricties niet bij uw hotel worden opgehaald en teruggebracht, maar moet u op- en uitstappen bij een bushalte in de buurt van uw hotel.

€ 83.00

Lees Meer

BBI reizen
Product
 
Zoekpad Start